KAMAX představuje lehkou váhu jako řešení na Mezinárodním světovém kongresu SAE

KAMAX, jakožto vystavovatel, představil na letošním ročníku Mezinárodního světového kongresu SAE (WCX) v Detroitu, Michigan lehká řešení naší společnosti. WCX je každoroční akce pro inženýry, manažery, OEMs, dodavatele a celé spektrum engineeringu mobility. KAMAX se této akce účastní už od roku 2018.

Klíčoví aktéři a rozhodovací články průmyslu mobility se na WCX shromažďují, aby získávali nová řešení, vyhledávali nejnovější produkty a služby, a nacházeli kreativní a technickou inspiraci dle nových technologií. Kromě výstavy bylo možné na třídenní akci navštívit mnohé přednášky klíčových myšlenek, učební laboratoř, nový pavilon s dodanými expozicemi a veřejné předvedení autonomních vozidel.  

Zástupce naší společnosti vedl Mario Braun, viceprezident produktového managementu (EU), a Tushar Mulherkar, viceprezident produktového managementu (NAFTA), za podpory členů týmů odbytu a aplikovaného inženýrství. Představili naše inovace zaměřené na produktovou skupinu KXtreme, KXalu, KXhead a KXtap. Kromě toho také předvedli přepracovanou sestavu kloubu řízení (v malém vozidle) s použitím výše uvedených skupin produktů s potenciální úsporou hmotnosti přibližně 600 g na kolo.

Mezinárodní SAE (dříve Society of Automotive Engineers, Společnost automobilových inženýrů) je celosvětově aktivní profesní asociace a organizace, která vyvíjí standardy pro inženýry s důrazem na dopravní odvětví jako jsou automobilové, letecké a komerční dopravní prostředky. Zapojením téměř 200,000 inženýrů, technických expertů a dobrovolníků SAE spojuje a vzdělává odborníky na mobilitu v oblasti bezpečného, celkového a dostupného řešení mobility.